سازه و استراکچر صنعتی

سازه‌های صنعتی (استراکچر صنعتی) به سوله‌ها و استراکچرهای فلزی تقسیم می‌شوند. سوله بخشی از یک سازه صنعتی بوده و از لحاظ نحوه طراحی، ساخت، نصب و اجرا تفاوت بسیاری با سازه‌های ساختمانی و استراکچرهای صنعتی دارد. همانطور که می‌دانید سوله معمولاً برای انبارها، کارخانجات، آشیانه هواپیما، مرکز همایش، ورزشگاه و موارد دیگری از این دست، ساخته می‌شود. یکی از دلایلی که برای ساخت چنین سازه‌هایی از سوله استفاده می‌شود، دقت و کیفیت بالا در ساخت، نصب سریع اتصالات سوله، دوام بالا، امکان افزایش وسعت، حمل و جابجایی راحت، مونتاژ و دمونتاژ سریع است.

سازه‌های صنعتی فولادی معمولاً دارای انواع مختلفی هستند که در یک یا دو طبقه با دهانه‌های بزرگ و سقف شیب‌دار ساخته می‌شوند. ارتفاع این سازه‌ها به اندازه‌ای است که قابلیت نصب و راه‌اندازی جرثقیل‌های سقفی در آن‌ها وجود داشته باشد.

بدنه و ساختار سازه‌های صنعتی معمولاً مشابه هم است به این علت که این سازه‌ها عموماً مصارفی چون کارخانجات بسیار بزرگ دارای جرثقیل‌های سقفی، آشیانه هواپیما و مراکز و انبارهایی هستند که در آن‌ها فاصله ستون‌ها بیشترین مقدار ممکن است و میان سازه نیز اط ستون استفاده نشده است.

زمانی‌که در یک استراکچر صنعتی، فاصله ستون‌ها به بیشترین مقدار ممکن برسد سازه باید کاملاً به صورت مهندسی شده ساخته شود تا توان تحمل بارهای وارده را داشته باشد و آن‌ها را تنها بر روی دو ستون اصلی وارد کند. در کشور ما سازه‌های صنعتی مانند سوله در یک طبقه و برخی دیگر از سازه‌های صنعتی در دو طبقه ساخت می‌شوند. به همین دلیل سوله می‌تواند بخشی از یک سازه فلزی باشد که با هدفی دیگر طراحی و تولید شده است.

در برخی موارد وسعت این سازه‌های صنعتی آنقدر زیاد است یا ارتفاع آنقدر زیاد است که تنها با وجود دو ستون اصلی با بیشترین فاصله نمی‌توان بارهای وارده را کنترل و مهار کرد. به همین جهت در برخی از سازه‌های صنعتی بسیار بزرگ، ممکن است داخل سازه یک ردیف ستون وجود داشته باشد به این مفهوم که سازه دارای دو دهانه خواهد بود.

سازه های صنعتی معمولاً برای انجام امور خاصی در صنایع طراحی و ساخته می‌شوند. انواع سازه‌های صنعتی بسیار بالاست اما آن‌ها معمولاً به گروه‌های اصلی زیر تقسیم می‌شود:

  • سازه‌های انتقالی: سازه‌های انتقالی که می‌تواند شامل کانال‌ها، خطوط لوله به منظور اجرای شبکه برق و انتقال مواد خام باشد و حتی برج‌های خطوط انتقال نیرو و تیرهای خطوط ارتباطی نیز جزو سازه‌های انتقالی هستند. در برخی موارد برج‌های نوری و دودکش نیز در دسته سازه‌های انتقالی قرار می‌گیرند.
  • سازه‌های مخصوص صنعت نفت و گاز و سیالات: سازه‌های صنعتی جهت تهویه هوا، سازه‌هایی به منظور تخلیه آب یا حتی تأمین آب و گاز مانند بونکرها، سازه‌های صنعتی مخازن ذخیره نفت، سازه‌های صنعتی مانند سیلوها، مخازن فشار، حوضچه‌های آرامش، برج‌های خنک کننده و شبکه‌های انتقال آب در این گروه از سازه‌های صنعتی قرار می‌گیرند.
  • سازه‌های ساپورت – Shelter و نگهداری ماشین آلات تولیدی و فوندانسیون: هدف اصلی این نوع سازه‌های صنعتی، ساپورت از سازه اصلی است. این تجهیزات و فوندانسیون‌ها به منظور نصب دستگاه‌های صنعتی مهم و حیاتی اجرا می‌شوند.
  • سازه‌های حمل و نقلی: روگذر‌ها، سکوهای استقرار جرثقیل، آب‌گذرها و حتی سکوهای استقرار به جهت تخلیه بار از جمله سازه‌های صنعتی حوزه حمل و نقل هستند.

شما می‌توانید ساخت استراکچر صنعتی و اجرای سالن صنعتی ارزان را به شرکت پولادین دژ که تولید کننده انواع سازه‌های فلزی است بسپارید.

40

تعداد پروژه های تکمیل شده

5

تعداد پروژه های در حال اجرا

از طراحی تا اجرای انواع سازه‌های صنعتی

شرکت پولادین‌دژ، تا به امروز، تعداد 30 پروژه ساخت سازه صنعتی را به‌صورت کامل طراحی و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شرکت پولادین‌دژ، استفاده از متخصصان این رشته بوده، تا بهترین و دقیق‌ترین طراحی‌ها را به مشتری‌های خود ارائه داده و پروسه ساخت سازه صنعتی را در حرفه‌ای‌ترین شکل خود انجام دهد.

سوالات متداول

  • سازه‌های انتقالی
  • سازه‌های مخصوص صنعت نفت وسیالات
  • سازه‌های ساپورت و شلتر
  • سازه‌های حمل و نقلی
  • تجربه طولانی مدت
  • استفاده از متریال با کیفیت
  • طراحی و ساخت انواع استراکچر صنعتی بر اساس آخرین استانداردهای ایران و جهان
  • استفاده از برترین متخصصین در این حوزه
کارخانجات بسیار بزرگ (دارای جرثقیل‌های سقفی)، آشیانه هواپیما، مراکز بزرگ و انبارهایی که در آن‌ها فاصله ستون‌ها از یکدیگر زیاد است.

برای اطلاع از قیمت ها می توانید از طریق روش های زیر با پولادین دژ کاوه تماس بگیرید.

تلفن: 78369-021

ایمیل: info@pooladindezh.com